Friday, November 8, 2013

TVD 5x06 ''handle with Care'' REVIEW by Ian Somerhalder Greece


H Katherine ξανα ζωντανή ενώ ο Silas είναι ξανά μάγος. 

Ενώ όσοι ήταν να πάρουν την θεραπεία από το αίμα της Katherine την πήραν ένας αγώνας δρόμου ξεκινά. Ποιος θα προλάβει να πάρει την άγκυρα που δένει το ξόρκι που κρατάει το παραπέτασμα;
Η Qetsiyah - Tessa δεν έχει κάνει τόσο ξεκάθαρο τον σκοπό που θέλει την άγκυρα. Ο Silas την θέλει για να την καταστρέψει και να βρει γαλήνη μαζί με την αγαπημένη του Amara και οι ταξιδευτές για να την προστατέψουν μετά αφού σκότωσαν την Qetsiyah.

Όλο το σχέδιο έχει ως εξής. Να πεθάνει ο Silas αλλά πριν  το κάνει να φέρει πίσω την Bonnie.
Ο Silas κάνει ένα ξόρκι στην καλύβα προτού φύγει με τον Jeremy και τον Damon που μένει η Tessa και είναι μαζί της και ο Stefan. Εκεί καταφτάνει και η Elena για να δει ότι είναι καλά ο Stefan. 
Η Tessa αφού δεν μπορεί να πάει πλέον στο New Jersy όπου είναι η άγκυρα και αφού είναι φυλακισμένη μαζί με την Elena απειλή τον Damon πως αν δεν τον σκοτώσει τον Silas ο ίδιος μέχρι το σούρουπο θα σκοτώσει την Elena. 

Από την άλλη οι ταξιδευτές θέλουν να σταματήσουν τον Damon στο να σκοτώσει τον Silas. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν υπήρξε άγκυρα. Αυτό που έδεσε η Tessa το ξόρκι της άλλης πλευράς πριν 2.000 χρόνια ήταν η Amara. Ποτέ δεν την σκότωσε και τώρα που την ξύπνησε ο Silas θα πρέπει η Elena, o Stefan (με αμνησία) και ο Damon να προστατέψουν την Amara αφού πλέον είναι θνητή προδίδοντας τον Silas και πίνοντας το αίμα του που πλέον ήταν η θεραπεία.

Από την άλλη στο κολέγιο όπου εγκαταστηθηκε η Katherine μαζί με την Caroline κάνουν τέλεια δουλειά. Παραπλανόντας το μυστικό συμβούλιο του κολεγίου που ξέρουν για τους βρικόλακες βλέποντας την Katherine να πηγαίνει στο χορό του συμβουλίου σαν Elena θολώνουν για λίγο τα νερά. Η Caroline στραγγίζει από αίμα τoν καθηγητή Wes και πριν μάθει τον σαγηνεύσει να ξεχάσει μαθαίνει πως ο βρικόλακας που σκότωσε την συγκάτικό της ήταν ο επικεφαλής του συμβουλίου. 
Η Katherine φαίνεται να έχει πρόβλημα όμως αφού μπορεί να μην πέθανε κατευθείαν από τον Silas αλλά φαίνεται να πεθαίνει αργά, αργά... 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ;

Πρώτα από όλα το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό... ΑΛΛΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ. Μέχρι τώρα η Nina Dobrev παίζει τρεις ρόλους... Katherine, Elena και Amara. Το τρίγωνο μεταξύ Stefan-Elena-Damon και σωσίες αρχίζει να είναι το επίκεντρο όλης της σειράς εδώ και 3ης σεζόν ενώ το κολέγιο φέρνει μια νέα ωραία τροπή στην σειρά αν και θυμίζει κατά πολύ το συμβούλιο των ιδρυτών του Mystic Falls. Πράμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ίσως ο πατέρας της Elena είναι αυτός που το δημιούργησε. Μήπως ο μέγας βρικόλακας του συμβουλίου που σκότωσε την Megan, είναι και ο ίδιος ο πατέρας της;

Θα χαρούμε να έχουμε και τα δικά σας σχόλια.

Το επόμενο επεισόδιο 5Χ07 14 Νοεμβρίου από την CW. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου ΕΔΩ

Δείτε αυτό το επεισόδιο με Ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

0 σχόλια:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...