Friday, October 18, 2013

TVD 5x3 ''Original Sin'' REVIEW by Ian Somerhalder Greece


TI ΕΙΔΑΜΕ

Ένας χαμός σε αυτό το επεισόδιο.
Η Nadia τελικά φαίνεται να θέλει την καταστροφή του Silas και όχι την συμμαχία του.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από την χώρα μας.
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ...

Ο Silas παρίστανε όπως όλα δείχνουν τον ερωτευμένο με την Ketsia για να πάρει την αθανασία που θα τους κρατούσε για πάντα μαζί. Η αληθινή του αγάπη όμως δεν ήταν άλλη παρά η Amara, η αρχική Petrova. Όταν ο Silas πήρε την θεραπεία μαζί με την αληθινή του αγάπη, την Amara η φύση έφερε την ισορροπία δημιουργώντας θνητούς σωσίες που φτάνουν ως τις μέρες μας, στην Elena και την Katherine και τον Stefan. H Ketsia σκότωσε την Amara αλλά δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Silas και τον φυλάκισε στον τάφο.
Όταν η Bonnie έριξε το παραπέτασμα, η Ketsia με μαγεία έφερε πίσω στην ζωή τον εαυτό της με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τελικά τον Silas. Χρησιμοποιεί τον Stefan λοιπόν που τον σώζει από το να καεί στον ήλιο και καίει τον εγκέφαλο του Silas για ν α μην έχει ψυχαναγκαστικές δυνάμεις πλέον.
Όταν ο Damon βρίσκει τον Stefan η Ketsia τον προειδοποιεί ότι δεν θα είναι πότε μαζί με την Elena. Αφού οι σωσίες είναι φτιαγμένοι για να ζούνε μαζί και πάντα η ζωή τους φέρνει μαζί αφού μόνο αυτό έβλεπε για 2.000 χρόνια στην άλλη μεριά. Ο Damon φαίνεται να το πιστεύει αφού είδε πως η Elena έχει ακόμα σύνδεση με τον Stefan που οφείλεται φυσικά στο ότι ο Silas η μοναδική του αληθινή αγάπη ήταν η αρχική Petrova. 
Από την άλλη ένα άλλο ερώτημα απαντάτε από τον ίδιο τον Silas. Η Katherine Pierce έχει την θεραπεία στο αίμα της. Η ιστορία αλλάζει και φαίνεται πως ο Silas θέλει να πάρει την θεραπεία για να ζήσει για πάντα με την αγαπημένη του Amara, την αρχική Petrova, ρίχνοντας το παραπέτασμα. 
Ο Mat επίσης φαίνεται πως αν και νεκρός ο ταξιδευτής βρίσκετε ακόμα μέσα του και η Nadia τον καλεί όποτε τον χρειάζεται.
Όλα ανατρέπονται όμως όταν ο Silas λέει πως και η Ketsia δεν θέλει τίποτα άλλο από την αθανασία.
Αραγε τι θέλει πραγματικά η Ketsia?

Η βαθμολογία του επεισοδίου στο IMDB: 8,9

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ;

Αρκετά καλό επεισόδιο. Πολλές ανατροπές και με πολλά μυστήρια να μένουν άλυτα, πολλά να δημιουργούνται και λίγα να λύνονται. Η αλήθεια είναι πως σου αφήνει αυτή την βασανιστική αλλά ωραία αγωνία για να δεις το επόμενο επεισόδιο... ΑΛΛΑ!
Πολύ παρατραβιγμένο και γεμάτο σεναριακά λάθει. Με βασικότερο λάθος... Εδώ και τέσσερις season η Elena αν και είχαν μια επική αγάπη με τον Stefan ποτέ δεν ήταν συνδεδεμένοι... Τώρα ξαφνικά συνδέθηκαν; Υποτίθεται πάντα ήταν έτσι... 
Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο

Θα χαρούμε να μας πείτε την γνώμη σας και εσείς σε σχόλιο!

Το επόμενο επεισόδιο TVD 5x4 ''For Whom The Bell Dols'' την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 από την CW

ΔΕΙΤΕ ON-LINE TO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΕΔΩ



3 comments:

  1. lathos kaneis i sindesi pou les gia tous sosies eno mono sto na nrskontai kai na eroteuontai. an pali ennoouses ta oneira auta dn exoun kamia sxesi ta este
    ne i ketsia-tessa.

    ReplyDelete
  2. kai kati allo giati mpike auti i photo me ton ian sto sxolio m san profil?

    ReplyDelete
  3. αυτό το ψάχνω... πρέπει να κάνω μια ρύθμιση στο Disqus προς το παρόν συγνώμη :) Θα προσπαθήσω να το διορθώσω σήμερα....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...