Saturday, October 12, 2013

TVD 5x2 ''True Lies'' REVIEW by Ian Somerhalder Greece

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ?

Το επεισόδιο ξεκίνησε με σκηνή της Bonnie και του jeremy να τον περιγράφει τον θάνατο του πατέρα της. 
Μετά βλέπουμε την Katherine να προσπαθεί να δραπετεύσει μετά το ατύχημα. Μια γυναίκα την βρίσκει και εκεί παίρνει τηλέφωνο τον Silas να τον ειδοποιήσει ότι βρήκε την Katherine. Δεν προλαβαίνει και η Katherine την χτυπάει αλλά την ώρα που πήγε να φύγει ο Matt με ένα όπλο και τον Jeremy την πιάσανε ξανά. 

O Silas πήγε στο Κολέγιο ενώ ο Damon με την Λιζ άρχισαν να ψάχνουν στην λίμνη για τον Stefan. Ο Silas παριστάνοντας τον Stefan ψυχαναγκάζει να σκοτώσει τον Damon και όταν πάει να την βρει τον ποτίζει με Ιεροβότανο και πάει να τον σκοτώσει. Τελικά ξεφεύγει από τον ψυχαναγκασμό.

Από την άλλη μεριά φαίνεται πως η Nadia βρήκε συνεργάτη στο πρόσωπο του Silas. 

Ο Jessy φαίνεται ύποπτος καθώς μιλάει με την Elena και της λέει για κρυμμένα μυστικά κρατώντας ένα κοφτερό ξύλο ενώ ένας περίεργος καθηγητής διώχνει από το μάθημά του την Elena και την Caroline.

H Katherine μοιάζει να αλλάζει και να γίνεται ποιο ευαίσθητη σαν άνθρωπος. Αφού σώζει τον Matt και τον Jeremy από τον Silas.

Η τελευταία σκηνή... Ενώ η Elena γυρνάει για λίγο καιρό στο Mystic Falls, βρίσκουν το φέρετρο με τον Stefan αλλά μέσα είναι ένα πτώμα με κομμένο κεφάλι. Σύμφωνα και με το νέο τρέιλερ για το τρίτο επεισόδιο ο Stefan γυρνάει σαν αντεροβγάλτης αφού λιμοκτόνησε για αρκετούς μήνες μέσα σε μια λίμνη χάνοντας την ανθρωπιά της.

Βαθμολογία στο IMDB: 9,2

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ;

Πολύ ωραίο το επεισόδιο. Μερικά ερωτήματα από το προηγούμενο  επεισόδιο απατώνται αλλά μερικά νέα γεννιούνται. Δυναμικό αρκετά αλλά με υποσχέσεις που φανερώνουν πάλι επαναλήψεις (όπως αυτή που ο Stefan γυρίζει σαν αντεροβγάλτης για άλλη μια φορά). Περιμένουμε να δούμε και τα επόμενα επεισόδια!

Θα χαρούμε να έχουμε και τις δικιές σας γνώμες σε σχόλιο :) 

To τρίτο επεισόδιο βγαίνει Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από το CW! Δείτε το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ON-LINE TO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...