Friday, October 25, 2013

TVD 5x04 ''For Whom Bell Dolls'' REVIEW by Ian Somerhalder Greece


TI ΕΙΔΑΜΕ;

Σε αυτό το επεισόδιο μπορεί να μην έγιναν πολλά και συνταρακτικά γεγονότα όπως το προηγούμενο αλλά ήταν αποκαλυπτικό και πολύ συγκινητικό. 

Ας το πάρουμε από την αρχή...
Ο Stefan έχει αμνησία και ο Damon με την Elena προσπαθούν να τον κάνουν να θυμηθεί μιλώντας του για το παρελθόν. Στην μέρα της μνήμης όλοι πάνε στο νεκροταφείο για να το γιορτάσουν. Η Caroline παίρνει τον Jessy από το κολέγιο, η Elena τον Stefan και το γλέντι ξεκινάει... Πριν ξεκινήσει όμως ο Stefan μαθαίνει από την Elena μετά από μια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους ότι τώρα η Elena είναι με τον αδερφό του, τον Damon. Αυτός το παίρνει άσχημα και πάει στην γιορτή για να γευματίσει. Όταν η Caroline συναντάει τον Stefan και τους βρίσκει ο Jessy ο Stefan του ορμάει και η Caroline του δίνει αίμα για να τον θεραπεύσει... Από την άλλη μεριά ο Jeremy λέει σε όλους πως η Bonnie είναι νεκρή και έτσι όλοι και ειδικότερα η Elena και η Caroline είναι συντετμημένη. 
:Αφού η Caroline βοηθάει τον Stefan με το θέμα της πείνας (όπως τον παλιό καλό (;) καιρό, όταν εκείνη χρειαζόταν βοήθεια με το θέμα της Bonnie ο Stefan αν και με αμνησία φαίνεται πως δεν τον εγκατέλειψε πλήρως η ανθρωπιά του και φαίνεται πως μετά την απόρριψη της Elena βλέπει την Caroline με διαφορετικά μάτια... ποιο ''ερωτικά'' θα έλεγα...
Οι φίλοι κάνουν μια τελετή στην Bonnie και αυτή μιλάει σε όλους ξεχωριστά μέσω του Jeremy.
Στο τέλος της τελετής φτάνει και ο Tyler και  η Caroline πέφτει στην αγκαλιά του.

Η τελευταία σκηνή... Φαίνεται τελικά πως ο καθηγητής Maxfield που κάλυψε τον φόνο από βρικόλακα της Megan τελικά γνωρίζει για τους βρικόλακες. Ξέροντας ότι ο Jessy έχει αίμα βρικόλακα στον οργανισμό του του βάζει μια ένεση και ο Jessy πεθαίνει.

Η βαθμολογία του επεισοδίου στο IMDB: 9,3

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ: 

Καλό το επεισόδιο αν και λίγο βαρετό στις σκηνές Stefan και Elena που σου έκαναν να φωνάζεις ''ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ''... Φαίνεται πως η σχέση Damon και Elena θα περάσει μια κρίση, ο Stefan ως αντεροβγάλτης με αμνησία ειλικρινά πως σκέφτηκε την ιδέα ενώ βλέπουμε πως ο Stefan με αμνησία έχει μια ιδιαίτερη συμπάθια στην Caroline (αυτό είναι ερωτικό τετράγωνο πλέον, ξέφυγε από το τρίγωνο). Τέλος, φαίνεται πως ο Silas και η Qetsiyah-Tessa κάπου ξεκουραζόταν για την επόμενη φορά... 

Θα χαρούμε να μας πείτε την γνώμη σας και εσείς σε σχόλιο!

Το επόμενο επεισόδιο στης 31 Οκτωβρίου 2013 από το CW. ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ON-LINE TO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ


0 σχόλια:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...