Tuesday, October 1, 2013

Ian Somerhalder Greece: Preview για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του The Vampire Diaries

Σε τρεις μέρες λοιπόν (Παρασκευή χαράματα για Ελλάδα) θα κάνει πρεμιέρα η πολύ αναμενόμενη νέα season του The Vampire Diaries με τον Ian στον ρόλο του Damon.

 Ήρθε η ώρα λοιπόν για το δικό μας αναλυτικό review (άρθρο)

Με τον Silas (τον σωσία του Stefan) να κυκλοφορεί, τον Stefan παγιδευμένο σε μια ζωή όπου θα πνίγεται και θα θεραπεύεται για πάντα, την Katherine άνθρωπο, την Bonnie νεκρή, την Original οικογένεια βρικολάκων να έχει αναχωρήσει για Νέα Ορλεάνη εκτός της Rebekah με τον Matt που πήγαν ταξίδι, τον Tyler να μπορεί να επιστρέψει στο Mystic Falls, την Caroline να τον περιμένει και το ευτυχισμένο ζευγάρι Damon και Elena να καλωσορίζει το καλοκαίρι για πρώτη φορά μαζί. Έτσι μας άφησε η 4η σεζόν της σειράς. (δείτε ΕΔΩ)


Το καλοκαίρι πέρασε!!!!
Tι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του The Vampire Diarie;

Σύμφωνα με spoilers τα πρώτα έξη λεπτά θα είναι αποκλειστικά Delena. Σκηνές στο μπάνιο, καυτά φιλιά μεταξύ Damon και Elenas και από ότι λένε το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι σαν ''Delena Porn''
Ένα clip κυκλοφόρησε από την CW αποκλειστικά με μια σκηνή Delena στο ντουζ (δείτε ΕΔΩ)


Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα. Γρήγορα η ευτυχία τους θα χαλάσει αφού η Elena θα αναχωρήσει για το Κολέγιο, η Katherine και ως άνθρωπος δεν θα σταματήσει (και με την καθοδήγηση του Silas) να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ νέα πρόσωπα και καταστάσεις και στο Mystic Falls και στο κολέγιο θα περιπλέξουν την Elena και την Caroline. Το ζευγάρι θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένο όσο ποτέ και να κρατήσει το πάθος που έχουν ο ένας για τον άλλον. θα αντέξουν όμως; (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)


Ο Damon μετά από απαίτηση της Elena και της Katherine που βλέπουν το ίδιο όνειρο θα πείσουν τον Damon να ψάξει για τον Stefan και να μάθουν τι πραγματικά του συμβαίνει. (δείτε ΕΔΩ)

Ο Stefan δεν θα μείνει για πολύ εκτός και όταν γυρίσει και εξιστορεί τη περιπέτεια του η Elena θα νιώθει άσχημα για αυτόν αφού τον αγαπάει και ας μην είναι ερωτευμένη μαζί του. Spoilers λένε όμως πως όλο αυτό δεν θα το αντέξει και θα ξανά χάσει την ανθρωπιά του.


Αυτό που τονίζετε όμως είναι ότι πρώτη φορά θα δούμε τον Damon σε σχέση. Αυτό που θέλουν οι δημιουργοί είναι να κρατήσουν τον Damon και τον ''κακό'' χαρακτήρα του αλλά να είναι πολύ ποιο ευτυχισμένος με την Elena δίπλα του.
Επίσης μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ Damon και Jeremy δημιουργείτε αφού ο Jeremy μετακομίζει στο μέγαρο των Salvatore και βρίσκει στον Damon την πατρική φιγούρα που πάντα ήθελε. (δείτε ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ)


Για πρώτη φορά στο poster του The Vampire Diaries έχουμε και Katherine και Elena μαζί. Επίσης πρέπει να προσέξουμε και τον Matt ο οποίος είναι στο κέντρο της αφίσας και αυτό σημαίνει ότι αφού είναι από τους λίγους ανθρώπους πλέον που μπλέκονται στην ιστορία θα έχει σημαντικό ρόλο.

Το νέο spinn of του The Vampire Diaries που διαδραματίζεται με την μεταφορά την Αρχικής Οικογένειας στην Νέα Ορλεάνη μας κάνει να είμαστε σίγουροι και για πράγματα που θα αποχωριστούμε. Το ειδύλλιο μεταξύ Klaus και Caroline (Klaroline) δεν θα κρατήσει για πολύ. Φυσικά από ότι λένε οι δημιουργοί θα υπάρχουν πολλές μεταφορές ηθοποιών από την μία σειρά στην άλλη για το pilot. Όμως πρέπει να ξεχάσουμε μια για πάντα την σχέση μεταξύ Klaus και Caroline. Η Caroline μάλιστα θα έχει αρκετές ερωτικές επιτυχίες στο κολέγιο και έτσι θα δημιουργηθεί προφανώς ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Tyler-Caroline- και μαθητή ή καθηγητή του Κολεγίου.

Σύμφωνα με spoilers ένας νέος κυνηγός βρικολάκων θα είναι και καθηγητής της Caroline και της Elena τις οποίες δεν θα πάρει και με πάρα πολύ καλό μάτι.

Η σχέση της Bonnie και του Jeremy περνάει από ερωτική σε φιλική. Ο μόνος δεσμός με τον κανονικό κόσμο για την Bonnie είναι o Jeremy ο οποίος μπορεί και βλέπει φαντάσματα στην άλλη μεριά. Δυνατός δεσμός που σύμφωνα με spoilers θα ξεσκεπάσουν τον Silas.

Τέλος δύο θάνατοι θα έχουμε στην νέα αυτή σεζόν και ο ένας μάλιστα θα είναι από τους μεγάλους ρόλους. Πολλοί λένε πως ίσως αυτός να είναι ο αγαπημένος μας............ 

Το The Vampire Diaries Season 5 κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη ενώ το The Originals αμέσως μετά το The Vampire Diaries.

ΓΙΑ ΤΑ PROMOS VIDEOS, PHOTOS ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ... ΜΕΤΡΑΕΙ;

Πολύ επανάληψη. Η σειρά αν και ξεκίνησε δυναμικά τελειώνει με συνεχόμενες επαναλήψεις. Αν θυμηθούμε και τα νούμερα του καλοκαιριού του Finale της 4ης σεζόν νομίζω πως ο κόσμος έχει κουραστεί από θανάτους, ερωτικά τρίγωνα, τον Stefan να χάνει την ανθρωπιά του κάθε λίγο και να ανασταίνονται νεκροί από το πουθενά. Η μεγάλη ανανέωση της σεζόν φυσικά είναι η αποχώρηση των Originals και τα πολλά νέα πρόσωπα που έρχονται να προστεθούν στο cast. Ότι και να είναι όμως είναι The Vampire Diaries και δεν σταματάει να... ΔΑΓΚΩΝΕΙ!












0 σχόλια:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...